Al Mari Anni – rankų darbo šokolado gamintojas iš Latvijos.
Al Mari Anni specializuojasi „Premium“ klasės šokolado gamyboje. Šokoladas gaminamas iš natūralių ir aukštos kokybės žaliavų, užimant pozicijas „Gourment“ rinkoje. Al Mari Anni gaminiai pasižymi vaisių ir uogų, riešutų bei kitų natūralių įdarų gausa. Pusė vaisių ir uogų ingredientų – gaunami Latvijos krašte.
PRODUKTO SUDĖTIS:
Juodasis šokoladas – kakavos sausosios medžiagos min 53% (cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis – sojos lecitinas), baltasis šokoladas kakavos medžiagos 28,9% (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis – sojos lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), migdolai, pekano riešutai, lazdyno riešutai, moliūgų sėklos.
ALERGENAI
Sudėtyje yra: sojos lecitino, pieno produktų, riešutų pėdsakų, sezamo sėklų, glitimo.
LAIKYMO SĄLYGOS
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (18 ±3)°С.
MAISTINĖ VERTĖ (100 g)
Energinė vertė | 2282,00 kJ / 546,00 Kcal |
Riebalai | 34,00 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 20,00 g |
Angliavandeniai | 50,60 g |
Cukrūs | 46,90 g |
Baltymai | 8,00 g |
Druska | 1,00 g |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.