Al Mari Anni – rankų darbo šokolado gamintojas iš Latvijos.
Al Mari Anni specializuojasi „Premium“ klasės šokolado gamyboje. Šokoladas gaminamas iš natūralių ir aukštos kokybės žaliavų, užimant pozicijas „Gourment“ rinkoje. Al Mari Anni gaminiai pasižymi vaisių ir uogų, riešutų bei kitų natūralių įdarų gausa. Pusė vaisių ir uogų ingredientų – gaunami Latvijos krašte.
PRODUKTO SUDĖTIS:
Pieniškas šokoladas – kakavos sausosios medžiagos min 30%, pienas min 20% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis – sojos lecitinas, vanilės kvapioji medžiaga), pistacijos – 10%, džiovintos braškės 2%, kristalizuotos žibuoklės (cukrusm natūralios žibuoklės 2%, tirštiklis: Arabiška guma, raudonos spalvos dažiklis, E132, E124 – gali turėti neigiamos įtakos vaikų dėmesiui ir aktyvumui).
ALERGENAI
Sudėtyje yra: sojos lecitino, pieno produktų, riešutų pėdsakų, sezamo sėklų, glitimo.
LAIKYMO SĄLYGOS
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (18 ±3)°С.
MAISTINĖ VERTĖ (100 g)
Energinė vertė | 2282,00 kJ / 546,00 Kcal |
Riebalai | 34,00 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 20,00 g |
Angliavandeniai | 50,60 g |
Cukrūs | 46,90 g |
Baltymai | 8,00 g |
Druska | 1,00 g |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.