Al Mari Anni – rankų darbo šokolado gamintojas iš Latvijos.
Al Mari Anni specializuojasi „Premium“ klasės šokolado gamyboje. Šokoladas gaminamas iš natūralių ir aukštos kokybės žaliavų, užimant pozicijas „Gourment“ rinkoje. Al Mari Anni gaminiai pasižymi vaisių ir uogų, riešutų bei kitų natūralių įdarų gausa. Pusė vaisių ir uogų ingredientų – gaunami Latvijos krašte.
PRODUKTO SUDĖTIS:
Baltasis šokoladas – (cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis – sojos lecitinas, kvapioji medžiaga – vanilė), liofilizuotos braškės – 3%, levandos – 1%, rožės –1%.
ALERGENAI
Sudėtyje yra: sojos lecitino, pieno produktų, riešutų pėdsakų, sezamo sėklų, glitimo.
LAIKYMO SĄLYGOS
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (18 ±3)°С.
MAISTINĖ VERTĖ (100 g)
Energinė vertė | 2282,00 kJ / 546,00 Kcal |
Riebalai | 34,00 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 20,00 g |
Angliavandeniai | 50,60 g |
Cukrūs | 46,90 g |
Baltymai | 8,00 g |
Druska | 1,00 g |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.